SAOPŠTENJE DNS: Do daljneg nas ne obavezuje djelovanje u okviru koalicije sa SNSD, svoje odluke donosićemo samostalno

POLITIKA
cover

Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza, na današnjoj sjednici donijelo je Odluku o zaustavljanju daljeg djelovanja u okviru Sporazuma o načinu i kriterijumima zajedničkog djelovanja koalicionih partnera u mandatnom periodu 2018-2022. godina.

Tim povodom iz DNS su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u cjelosti:

Sporazumom smo se obavezali da ćemo provoditi politiku u interesu građana i Republike Srpske, fokusirajući svoje djelovanje na poboljšanje ekonomsko-socijalnog stanja u Republici Srpskoj.

Razočarani odnosom prema Demokratskom narodnom savezu, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou, neprestanim i učestalim smjenama, nepovjerenjem, sumnjičenjem kadrova Demokratskog narodnog saveza, nipodaštavanjem rezultata rada i onemogućavanjem djelovanja u punom kapacitetu, odlučili smo se na ovaj korak.

Poslednja dešavanja u vezi smjena DNS-ovih kadrova, koji su izuzetno korektno radili svoj posao, još jedan je dokaz odnosa prema DNS-u, a ono što najviše vrijeđa je činjenica da dolazi od članova Кoalicije. DNS je dokazao da je svih ovih godina najpouzdaniji partner Кoalicije.

Do daljnjeg nas više ne obavezuje političko djelovanje i usaglašavanje stavova u okviru Кoalicije. Svoje Odluke ćemo samostalno donositi i politički djelovati isključivo u interesu građana.

Predsjednik će preuzeti aktivnosti na organizaciji sastanka sa predstavnicima SNSD-a, vodeće partije koalicije, u cilju razmatranja novonastale situacije i međusobnih odnosa, nakon čega će organi Demokratskog narodnog saveza donijeti konačnu odluku o svom političkom djelovanju - navodi se u saopštenju.

KOMENTARI

chat

IZDVOJENE VIJESTI

VIC DANA

joke

Zvono na interfonu: - Ko je? - Majstor za prozore... - Ali... Ja već imam majstora. - Znam... To sam ja. Ispao sam.

SUDOKU

sudoku

Postoji greska

Čestitamo, uspješno ste rijesili sudoku!

6 7 8 9 x

VRIJEME